10 Haziran 2011 Cuma

Tıkla kazan sistemi ile garanti para kazanmak


Evet arkadaşlar şimdi size tıkla-kazan yani bux siteleri ile nasıl para kazanabileceğimizi açıklayacağım. Bu siteler ile bir anda zengin olamassınız ama ufak ufak başlayıp en azından internet faturanızı rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Ayrıca ben buraya ödeme aldığım güvenilir siteleri yazacağım yoksa dünyada binlerce bux sitesi var ama hiç birisi güvenilir değil ve paranızı ödemiyor. İşte mutlaka üye olmanız gereken siteler:


9 Haziran 2011 Perşembe

Hotfile ile para kazanmak(ücretsiz ve çok güvenilir)

Hotfile ile para kazanmak

Dünyanın en iyi dosya yükleme(upload) sitelerinden birisi olan hotfile ile çok iyi para kazanabilirsiniz. Bence internetten para kazanmak için en iyi yoldur. Yapmanız gereken ise sadece üye olup , dosyalarınızı ( yeni filmler,oyunlar,müzikler,e-kitaplar) kolayca yüklemek ve sitenizde veya siteniz yoksa forumlarda dosyalarınızın linklerini paylaşmak… Bundan sonra her indirme başına para kazanacaksınız.



6 Mayıs 2011 Cuma

En güzel iller sıralaması (2011)

                                          2011 YAŞANABİLİR İLLER SIRALAMASI


    CNBC-e Bussines dergisinin belirli kriteleri ele alarak yaptığı bu araştırmada okur yazar oranı, eğitim, sağlık, hizmet ve sanayi sektörü, sanata ilgi, trafik yoğunluğu, hava kalitesi, suç oranları, sağlık kurumları, turizm ve işsizlik oranı gibi 34 kriter göze alınarak yapılmıştır. Buna göre en yaşanabilir iller sıralaması şöyledir:

8 Nisan 2011 Cuma

İngilizce öğrenme teknikleri nelerdir?


Yabancı dil öğrenmek için neler yapabiliriz? İnanın doğru taktiklerle ingilizcenizi çok geliştirebilir, günümüz dünyasının en önemli dillerinin başında olan ingilizceyi öğrenerek kariyer kapılarınızı sonuna kadar açabilirsiniz. Bunun için size birkaç taktik vereceğim bunları uygulayarak ingilizce öğrenme hızınızı birden artırabilirsiniz. İşte size vereceğim taktikler:

7 Nisan 2011 Perşembe

Moralim iyice sinirlendi

   Hani domates yerken ağzınızdaki yaraya deyince çok acır ya, hani tam kapıdan adımınızı atınca cüzdanınızın evde kaldığını hatırlarsınız ya, hani burnunuz akar da peçete bulamassınız ya hani tuttuğunuz takım 90+3 te gol yer ve berabere kalır ya işte bugün bu durumdayım ben. Bugün moralim çok sinirlendi. Hayat yamuk yaptı bugün bana sanki.  Çok halsizim canım hiç bir şey yapmak istemiyor sadece yatmak?

3 Nisan 2011 Pazar

Tecrübesizim (Bilim dilinde Tecrübesizm)

 Nedir bu tecrübesizm?Tecrübesizm: İnsanın doğa üzerindeki kaynakların az bir kısmını kullanması ve yapmadığı şeylerin yaptığı şeylerden aslında daha fazla olduğu akımdır... Tecrübesizm bir insanın realizm(gerçekçilik) akımından ne kadar etkilendiğini gösterir. Çünkü herkes ben tecrübeliyim der bu fikir akımını savunan ben bu siteyi oluşturdum... Tecrübesizm etrafımızı o kadar çok sarmış ki insanlar doğadaki kaynakları korkuları pahasına kullanmaktan çekinmektedirler.

Sağlıklı kilo almak


  Kesinlikle evet. Hatta spor yapmadan sağlıklı bir şekilde kilo almanız mümkün değildir. E kardeşim zayıflamak için de spor yapın diyorsunuz kilo almak için de ne saçma iş burada bir çelişki yok mudur? Aslında var gibi gözüküyor ama arada kaçırılan ufak bir ayrıntı var. O ayrıntı ne mi? Kulaklarınızı iyi açın ve dinleyin: Yaktığınız kalorinin üstünde besin alarak bunu sağlamamız gerekiyor. EE ben yiyiyorum yiyiyorum ama kilo alamıyorum diyorsanız yaptığınız hata kesinlikle kalorisi az olan sizi tıkayacak besinler almanızdır. Hiç kalori tablosunu incelediniz mi kimse önem vermiyor aslında bu kalorilere ama şu bir gerçektir ki bir besin içeriğinde ne kadar fazla karbonhidrat ve protein içeriyorsa o besin bize rahatlıkla kilo aldırır.  Evet arkadaşım kilo almak istiyorsan şimdi kulaklarını dört aç bu ipucu sana kilo alma olunda çok iyi bir engel aşman için yardımcı olacak...