9 Haziran 2011 Perşembe

Hotfile ile para kazanmak(ücretsiz ve çok güvenilir)

Hotfile ile para kazanmak

Dünyanın en iyi dosya yükleme(upload) sitelerinden birisi olan hotfile ile çok iyi para kazanabilirsiniz. Bence internetten para kazanmak için en iyi yoldur. Yapmanız gereken ise sadece üye olup , dosyalarınızı ( yeni filmler,oyunlar,müzikler,e-kitaplar) kolayca yüklemek ve sitenizde veya siteniz yoksa forumlarda dosyalarınızın linklerini paylaşmak… Bundan sonra her indirme başına para kazanacaksınız.




Hotfile İle Para Kazanma
Dosyalarınızı hotfile a yüklemek size paranın yanında kolaylık ve itibarda sağlayacak.
-Hotfile diğer siteler gibi sizi fazla bekletmez , bekleme süresi 15 dakikadır.(Rapidshare gibi çok kullanıcı indiriyor diyerek gereksiz yere bekletme yapmaz)
-Tek seferde 400 mb a kadar dosya yükleyebilirsiniz.
-Dosya indirirken kullanıcılar reklamlarla karşılaşmaz…
Hotfile ayrıca şu an dünya genelinde ilk 100 e girmiş durumda ve sürekli yükseliyor. Yani dosyalarınızı yüklemek sizin için çok kazançlı olacak…
Peki Ne kadar Kazanacaksınız ?
Rütbe 5-50 MB 50 – 100 MB 100 – 2000 MB
Copper                 $2                    $3                   $4
Bronze $3 $5 $7
Silver $5 $7 $10
Gold $6 $9 $12
Platinium $7 $10                $15
Bu ücretler 1000 indirme için geçerlidir. Yani attığınız dosyalar bin kez indirildiğinde bu ücreti alacaksınız…
Hotfile 15 dolar kazandığınızda hemen ödeme yapıyor.  Bunun için bir paypal hesabı açarak paranızı istediğiniz hesap numarasına yatırtırabilirsiniz.
Durumunuz genel olarak aşağıdaki kriterleri içeren aktif olma oranınıza dayanır:(Yani hesabınızın yükseltilmesi şu sebeplere bağlıdır-  tabi bu hususlar 14 günlük süre dahilinde  kontrol ediliyor)
* 1. Kullanıcıların dosyalarınızı indirme miktarı ve yüklenmiş dosyalarınız vasıtasıyla ücretli üyelik alan üyelerin sayısı.
* 2.Yüklenmiş dosyaların indirme sayısına oranı.
Ayrıca sizin sitenizden gelen her üyenin kayıt olmasından %5 komisyon , sizin referal linkinizden üye olarak para kazananların ise %20 si kadar kazanabilirsiniz…
Dosyaları sadece bir sitede paylaşmanızda gerekmiyor , dosyaları yükleyin ve diğer tüm sitelerde paylaşın. Hem site sahiplerininde hoşuna gider mesaj yazmanız…
    Yani bir video sitesi açsanız ve içine klipler atsanız . 1000 video paylaşsanız , her bir video günde 10 kere indirilse ve her dosyanın boyutu ortalama 50 mb olsa  günde 30 $dolar para kazanabilirsiniz..(Bu en düşük ihtimal tabi ,zamanla seviyeniz yükseldikçe daha çok para kazanacaksınız.)
Eğer kafanıza takılan bir soru olursa buraya yazabilirsiniz , cevaplamaya çalışırız… Ama önce aşağıdaki linke tıklayarak üye olun… (Üyelik ücretsizdir. Dosya yüklerseniz para kazanırsınız , yüklemezseniz kazanamazsınız)
Hotfile'ye ücretsiz üye olmak için tıklayınız
Yukarıdaki linkten üye olduktan sonra Paypal hesabınızı tanımlamanız gerekiyorki indirilen dosyalardan para kazanabileseniz.  Paypal hesabınızı daha sonra oluşturabilirsiniz ama sürekli kullandığınız bir mail adresinizi verinki başkasına gitmesin para.(Paypala mail ile üye olacağınız için başkasının maili olursa para başkasına aktarılır)
Üye olduktan sonra buraya tıklayın ve para kazanmaya başlamak için son aşamayı tamamlayın. (Buradan hesabınızı tanımlamazsanız sadece normal üye olarak dosya yüklersiniz . Ama tanımlama işlemini yaptıktan sonra artık yüklediğiniz dosya her indirildiğinde para kazanacaksınız)
Paypal hesabınız yoksa https://www.paypal.com/tr adresinden üye olabilirsiniz.(Bu işlemi daha sonrada yapabilirsiniz) Paypal nedir diye soracak olursanız. İnternetten birisinin sizin mail adresinize para yatırılabilmesini sağlayan sistemdir. Örneğin hotfile sizin mail adresinize parayı yatırır. Siz paypal da hangi hesabınızı tanımladıysanızda para o banka hesabınıza yatırılır. Paypal dünyanın en güvenilir sitelerinden birisidir , isterseniz araştırabilirsiniz. Şöyle bir soru da aklınıza gelebilir.  Birisi mail adresimi yazarak para çekebilirmi ? Hayır . Siz onay vermediğiniz sürece bu mümkün değil ama mail adresinize para yatırılabilir… Bu konudada kafanıza takılan birşey olursada çekinmeden sorabilirsinz…

Biz sizler için internetten para kazanma yöntemlerini araştırıyoruz , sizde bildiklerinizi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız memnun oluruz… (Bu yöntem ücretsiz ve para kazandırma garantilidir.)
Bu sistem haricinde diğer para kazanma yöntemi için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder