10 Haziran 2011 Cuma

Tıkla kazan sistemi ile garanti para kazanmak


Evet arkadaşlar şimdi size tıkla-kazan yani bux siteleri ile nasıl para kazanabileceğimizi açıklayacağım. Bu siteler ile bir anda zengin olamassınız ama ufak ufak başlayıp en azından internet faturanızı rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Ayrıca ben buraya ödeme aldığım güvenilir siteleri yazacağım yoksa dünyada binlerce bux sitesi var ama hiç birisi güvenilir değil ve paranızı ödemiyor. İşte mutlaka üye olmanız gereken siteler:





1)Neobux
Dünyanın en güvenilir ptc sitesidir. 3. yılında olan şirket 3 yıldır kazandığımız parayı anında paypala aktarmaktadır Kazançları biraz düşürüldü tıklama başına 0.1 cent veren site reklam sayısını artırdI. paranız 2 dolara ulaşınca çekebilirsiniz.
 2)Ten Ads Plus
Bu ptc sitesi 30 sn. lik reklamlara 1 cent veren bir sitedir. Site 8 aydır hizmettedir ve ödemelerini bu güne kadar yapmıştır. Neobux gibi herkesin üye olduğu köklü bir site olmada üye olup referans sayınızı artırmanızı öneririm. Site görünüş ve kullanım itibariyle Pisbux ile tamamen benzerlik göstermektedir. Günlük 8 reklam veren sitenin geliri minimum 0.08 dir. Paranızı 5 dolar olduğunda çekebilirsiniz.
 2)Pisbux
En köklü türk ptc sitesi diyebiliriz. Reklam ücretleri gayet yüksek. Tek eksi yanı reklam izleme süreleri biraz fazla ama kazandırdığı paralar bakımından önemlidir. Referansınız olmadan bile kısa sürede 10 doları hesabınıza alabilirsiniz. Reklam miktarı sürekli değişmektedir. Paranız 10 dolara ulaşınca çekebilirsiniz.   4)İncrasebux
2 seneyi aşkın bir süredir ptc aleminde olan ve ödemelerini hiç aksatmamış ptc sitesidir. tıklama başına 0.7 cent veriyor düşük gibi görünsede güvenilirliği açısından bu siteye üye olmanızı tavsiye ederim.


Şimdi bu sitelere nasıl üye olacağınızı merak ediyorsanız. İşte burada açıklıyorum:
Öncelikle yukarıdaki kırmızı yazılardan Neobux,Pisbux,Ten Ads Plus,İncrasebux birine tıklıyoruz.(Hepsini teker teker anlatmayacağım çünkü hepsinin üye olma şekli aşşağı yukarı aynı)

Açılan sayfadan register yazısını tıklıyoruz...
Daha sonra açılan sayfada aşşağıdaki kısımları dolduruyoruz.


Username: Kullanıcı adımızı yazıyoruz
Password: Şifrenizi yazın
Confirm Password: Şifrenizi tekrarlayın
E-mail/Primary Email: E-mail adresinizi giriniz
AlertPay / PayPal Email: Buraya paranızın gönderilmesini istediğiniz mail adresini girin.
Birth Year: Doğum yılınız
Verification Code: Resimdeki güvenlik kodu

Bunları tamamlayıp register dediğinizde sizin mail adresinize bir aktivasyon kodu yollayacaklar onu tıkladığınızda siteye Login kısmından kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz . Ardından view advertisements yazısını tıklayarak reklamları görüntüleyebilir ve reklamı tıkladıkdan sonra ortalama 20 saniye kadar bekleme süresini tamamlayıp istenen objeyi tıkladığımızda para kazanmış oluyoruz.
Bu sistem haricinde başka bir yol deneyerek para kazanmak istiyorsanız  işte tıklayın(hotfile ile para kaznma)

2 yorum:

Muallim Fatih Erdem dedi ki...

Lütfen yazılarınızdaki linkleri arada bir kontrol ediniz!
Pisbux, 2011 sonlarında kapanmış!
Incrasebux'un linki, hatâ veriyor!
Ten Ads Plus da hakezâ

Muallim Fatih Erdem dedi ki...

Incrasebux'un linkini düzelterek vermişim:)

Yorum Gönder

2 yorum:

Muallim Fatih Erdem dedi ki...

Lütfen yazılarınızdaki linkleri arada bir kontrol ediniz!
Pisbux, 2011 sonlarında kapanmış!
Incrasebux'un linki, hatâ veriyor!
Ten Ads Plus da hakezâ

Muallim Fatih Erdem dedi ki...

Incrasebux'un linkini düzelterek vermişim:)

Yorum Gönder